Andreas media blogg

mandag, januar 23, 2006

NM på ski dag 2



Gruppa mi fikk enda en dag på Heistadmoen. Denne dagen skulle vi gjøre litt andre oppgaver enn den første dagen. Marlin og Mette ble stående i målområde for å kontrollere journalistene. Ida og jeg ble satt ut i løypa. Der skulle vi hjelpe "selveste" NRK. For det virket nesten som om vi skulle ha sett på det som en ære å være der med NRK-headset på hodet for å si ifra til NRK-bussen at løperne passerte....
Først ble Ida og jeg fraktet med snøscooter inn til NRK-bussen langt inni skogen. Der skulle vi bytte vakt med Øyvind og John Reidar som allerede hadde stått uti skogen et par kalde timer. Vi ble ikke akkurat mottat med åpne armer... Vi fikk rett å slett beskjed om at vi måtte dra tilbale der vi kom fra, for det var ikke mulig å gjøre noe skifte 15 minutter før start. Ida og jeg fikk kjøre scooter tilbake (noe vi ikke hadde noe imot foressten), og vi fant etterhvert ut at vi måtte ta beina fatt innover i løypene for å finne meldestasjonen. Øyvind og John Reidar forklarte oss kjapt hva vi skulle gjøre, og vi skjønte raskt at dette ikke var en vanskelig jobb. Så vi sto der til stafetten var ferdig, og Øyvind og John Reidar fikk endelig kommet seg hjem.

Vi hadde en fin dag, men vi merket oss at det var noen i NRK produksjonen som kanskje tenkte litt høyt om seg selv, kanskje med god grunn, men det hadde vi ikke så innmari mye til overs for..
Ellers synes jeg at det har vært interesant å være med å observere livet bak et så stort mediadekt arrangement. Var moro å stå i lysløypa med ekte NRK-headset og være litt "viktig", selv om det ble litt kaldt etterhvert:)